Untitled

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Alberta Familiedag

12 mei, 2018 - 13:00

Dit jaar gaan we meer gedurfd, plezanter en vooral ook groter met onze Alberta familiedag. Onze pleinen zullen vol staan met de fijnste attracties waaronder bungeejumpen, met een opblaasbal naar beneden glijden, op de vele springkastelen springen en een recordtijd neerzetten op een wipe-out parcours. Het kan allemaal, afspraak op 12/05 aan onze terreinen!

Daarnaast doen we nog een tal van activiteiten. Zo is er een schijt-je-rijk. Onze boer heeft z’n prachtigste koe al klaarstaan om voor u (hopelijk) in het juiste vakje te eindigen. De inschrijvingen beginnen de dag zelf om 13u en we zetten de koe te grazen om 15u. 

In de tussentijd zal op datzelfde veld twee voetbalmatchen gespeeld worden. Eerst mogen onze jeugdspelers een wedstrijdje ballen tegen onze eerste ploeg, waarna de eerste ploeg het opneemt tegen de ouders. Wie zal winnen: de jongsten, de tieners of de veteranen? U ziet het tussen 13u en 15u op het A-plein. 

Wordt u ook al dorstig in de keel als u deze activiteiten ziet. Geen paniek, tussen de attracties voorzien wij een groot terras met frisse pilsjes en andere dranken om de dorst te lessen. 

En krijgt u honger van al dat drinken? Wederom geen paniek: we organiseren om 18u een BBQ. 5 stukken vlees of vegetarisch met groentebuffet, dat wordt smullen! 
U kan zich inschrijven voor deze BBQ via www.kfcv-alberta.be/familiedag – €15 p.p., kinderen onder de 10 jaar gratis.

Last but not least zetten we onze sportieve helden in de bloemetjes op ons gala van de gouden schoen. Zal K. Kerckhofs zijn titel verdedigen of ligt er gevaar op de loer? U ziet het omstreeks 20u.

En als dat nog niet genoeg is, feesten we door tot in de vroege uurtjes onder de zwoele beats van onze resident dj’s. 

Tot dan! 


Deze activiteit delen:

Gegevens

Datum:
12 mei, 2018
Tijd:
13:00
Website:
http://www.kfcv-alberta.be/familiedag

Organisator

KFCV Alberta
Website:
http://www.kfcvalberta.be

Locatie

KFCV Alberta
Hollandsebaan 26b
Geel, Antwerpen 2440 Belgium
+ Google Maps
Website:
www.kfcvalberta.be
Deze activiteit delen: