Untitled

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Evaluatiemoment project ‘Trage Wegen’ Winkelomheide

11 oktober, 2017 - 19:00

In het najaar van 2015 is de stad Geel samen met het Regionaal Landschap Kleine en Grote Nete van start gegaan met het project trage wegen. Eind 2016 werd fase 1: centrum, Larum, Punt, Zammel, Stelen en Oosterlo afgerond. Begin 2017 startte fase 2: Ten Aard, Kievermont, Bel en Winkelomheide. Misschien was u wel betrokken bij fase 1, aanwezig op één van de infomomenten, of op één van de drie evaluatiemomenten of liep u al één van onze inventariseerders tegen het lijf. Alle trage wegen uit fase 2 zijn het afgelopen jaar door een team van enthousiaste vrijwilligers in kaart gebracht. En opnieuw zien we dat stad Geel bezaaid ligt met mooie, maar vaak ongekende trage wegen!
Bij het opmaken van dit herwaarderingsplan willen we weten wat er leeft bij de mensen. De stad hecht er veel belang aan om in alle fasen van het project maximaal te overleggen met alle betrokkenen. Ook u heeft de mogelijkheid om een steentje bij te dragen en te bekijken welke wegen en verbindingen prioritair zijn voor de schoolgaande jeugd, recreanten, mountainbikers, landbouwers, ruiters, … De samenvatting van deze bevraging vormt de basis voor het herwaarderingsplan.
De stad Geel en het Regionaal Landschap Kleine en Grote Nete nodigen iedereen uit die suggesties en opmerkingen heeft of op de hoogte wil blijven van het herwaarderen van de trage wegen in Geel op volgend evaluatiemoment in Winkelomheide:

Evaluatiemoment Winkelomheide
Woensdag 11 oktober om 19u
Ontmoetingscentrum – Winkelomheide
Kemeldijk 5 – Geel
Wil je er graag bij zijn op één van onze drie evaluatiemomenten? Gelieve je dan op voorhand even aan te melden bij Charlotte Corthals van het Regionaal Landschap Kleine en Grote Nete via volgend mailadres: charlotte.corthals@rlkgn.be
Deze activiteit delen:

Gegevens

Datum:
11 oktober, 2017
Tijd:
19:00

Organisator

Stad Geel & Regionaal Landschap Kleine en Grote Nete

Locatie

Grote zaal Ontmoetingscentrum
Kemeldijk 5
Geel, Antwerpen 2440 België
+ Google Maps
Website:
www.ontmoetingscentrum-winkelomheide.be
Deze activiteit delen: