Untitled

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kermisfeesten : Mal Barginal

19 oktober, 2018 - 19:30

HET FEESTJE VAN HET JAAR!

We halen onze kleren uit de verkleedkoffer om er een heus feest van te maken. Kamping Kitsch, maar dan dichter bij huis! 
Kom met je groene Opel Mantra naar het dorpsplein en dans met die Nike Airs aan je voeten op rasechte feestmuziek: golden oldies, foute nummertjes, headbang platen, Nederlandstalige meezingers en gênante jumpstyle tracks – we hebben het allemaal! 

LOCATIE: Verwarmde tent – Dorpsplein – Kemeldijk 5, 2440 Geel
DEUREN: vanaf 20u mogen jullie feesten. Leve de early birds!

PRIJS: 5 euro vvk / 7 euro ad kassa

Verklede fuifgangers krijgen een leuke verrassing!

Onze hoofdartiest is BAND MARGINAL!
(https://www.facebook.com/bandmarginal/)
Ze omschrijven zichzelf als een party-fun-rock-show-band. Brengen de beste sfeer met Dirty Dave, Naughty Nick en Fabian Fötzenficker aan de microfoon. Delay Danny en Valère Vintage zorgen voor de coole guitaarsolo’s terwijl Jimmy Subtone de basslijnen verzorgt. Achter de drums zitten Tony Thunderstick en Rudy Rhythmstick. De avond wordt gepresenteerd door Da Voice en het geluid verzorgt door Patchcable Patrick!

BAND MARGINAL speelt de tofste nummers en zorgt elke keer weer voor een adembenemende show. Rock & roll as it was meant to be en dit overgoten met een stevige portie humor, foute outfits en een podiumact om U tegen te zeggen! Met BAND MARGINAL staat het kot gegarandeerd op zijn kop!!!

Band Marginal wordt die avond vergezeld door lokale Dj’s die hun feestnummertjes reeds klaar hebben liggen. Kaasbaas trapt de avond in gang en The Xlent, bekend van over heel Geel, maakt jouw avond compleet. Tijdens het laatste uurtje van de avond hebben wij nog een mystery discjockey voorzien om ouderswets te bonken.

Deze activiteit delen:

Gegevens

Datum:
19 oktober, 2018
Tijd:
19:30
Website:
https://www.facebook.com/events/236196473742147/

Organisator

KFCV Alberta
Website:
http://www.kfcvalberta.be

Locatie

Feesttent tegenover Ontmoetingscentrum
Kemeldijk 5
Geel,
+ Google Maps
Deze activiteit delen: