Untitled

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Voorstelling van ‘Een Warm en Solidair Winkelomheide’

30 november, 2017 - 19:30 - 22:00

Aan ALLE inwoners van Winkelomheide
 
Wij willen u graag op de hoogte brengen van een nieuw initiatief in Winkelomheide en tevens uitnodigen op de infoavond daarover op donderdag 30 november om 19u30 in het cafeeke van het OC.
 
We gaan van start met: Warm Solidair Winkelomheide. Dit wordt de derde pijler om van ons dorp een hechte samenleving te maken. De eerste pijler is het “Ontmoetingscentrum”, als plaats van ontmoeting, waar al de verenigingen van Whei zijn bij aangesloten. De tweede pijler is “De Hei Leeft en Feest” dat zorgt voor plezante activiteiten die groot en klein in beweging brengen en de derde pijler wordt nu: Warm Solidair Winkelomheide.
 
We willen met deze pijler nog meer verbinding creëren tussen alle inwoners van Winkelomheide. We starten met een bu(u)rt-zorg-netwerk met als doel te maken dat de mensen van WHei elkaar nog beter leren kennen, zodat “zorgen voor elkaar” niet alleen een slogan blijft.  
 
We willen dit bu(u)rtzorgnetwerk graag laten groeien in samenwerking met alle verenigingen en inwoners van Winkelomheide. U willen we dan ook heel speciaal uitnodigen om samen mee te komen nadenken hoe we van Winkelomheide een nog warmere en nog meer solidaire gemeenschap kunnen maken. 

 

 Met warme en solidaire groeten
 Willy, Dominique, Staf, Dirk, Martine, Joris, Roger, Carine en Greet.

 

 

 

Deze activiteit delen:

Gegevens

Datum:
30 november, 2017
Tijd:
19:30 - 22:00

Organisator

Warm en Solidair W’heide
E-mail:
carinejacobs44@hotmail.com

Locatie

Ontmoetingscafeetje OC
Kemeldijk 5
Geel, Antwerpen 2440 België
+ Google Maps
Website:
www.ontmoetingscentrum-winkelomheide.be
Deze activiteit delen: